ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ - κάθε μέρα συνεχίζω - Όροι χρήσης

Σχετικά με τους όρους λειτουργίας και χρήσης του Forum Agonizomai.gr:
- Αν δεν είστε ακόμα μέλος και θέλετε να κάνετε εγγραφή, διαβάστε προσεκτικά τους «Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας» και μετά προχωρήστε στη διαδικασία.
- Αν είστε ήδη μέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι έχετε αποδεχθεί τους «Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας» και έχετε υποχρέωση να τους τηρείτε.

Βασικοί Κανόνες Λειτουργίας:
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικές οδηγίες για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες της ιστοσελίδας και τις υποχρεώσεις που έχετε όταν γίνεστε μέλη του Forum Agonizomai.gr.
Η σελίδα προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους η επισκέπτρια / μέλος του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά.
Οι όροι χρήσης και οι κανόνες λειτουργίας μπορούν να τροποποιηθούν/αλλάξουν/διαγραφούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη.
Οι ακόλουθοι κανόνες λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Forum.
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Forum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης και των κανόνων λειτουργίας.

Εγγραφή και Λογαριασμός Μέλους:
Σύμφωνα με τη Οδηγία 31/2000/ΕΚ για την κοινωνία της πληροφορίας, το Forum Agonizomai.gr δεν επιλέγει, ούτε παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των πληροφοριών που αναρτούν οι χρήστες του και συνεπώς δεν φέρει ευθύνη για τις live on-line αναρτήσεις. Όλο το περιεχόμενο του Forum προστατεύεται με βάση το νόμο 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή, σύντομη και εντελώς δωρεάν. Αφού αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Θα σας ζητηθεί επίσης η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail). Το e-mail αυτό θα πρέπει να είναι έγκυρο.
Δεν μπορούν να γίνουν πολλαπλές εγγραφές μελών με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
Κάθε μέλος με την εγγραφή του αποδέχεται τους Όρους χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας της κοινότητας αυτής και έχει υποχρέωση να ενημερώνεται για αυτούς τακτικά σε περίπτωση τροποποιήσεων.
Όλα τα στοιχεία των μελών που καταγράφονται στη βάση δεδομένων, μπορούν να δοθούν στις αρχές, εάν ζητηθούν.

Δεοντολογία – Όροι Χρήσης:
1) Απαγορεύεται η συγγραφή σε greeklish και κεφαλαία γράμματα.
2) Πριν ζητήσετε/ρωτήσετε κάτι ενημερωθείτε και ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:
- Δείτε τις υπάρχουσες ενότητες, ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο θέμα (topic).
- Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.
3) Σωστή συμπεριφορά. Αυτό θα πει ότι δεν επιτρέπεται η προσβλητική χρήση του γραπτού λόγου με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε κακόβουλες αναφορές σε άλλα fora. Επιπλέον, να παραμένετε πάντα μέσα στο θέμα της συζήτησης εποικοδομητικά και να εκφράζετε μόνο την προσωπική σας άποψη και όχι απόψεις άλλων.
4) Απαγορεύεται η εμπορική διαφήμιση οποιασδήποτε μορφής με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ενότητες που θα ανοίγονται γι' αυτό το σκοπό θα διαγράφονται. Για περισσότερες πληροφορίες ή αν πιστεύετε ότι χρήζετε εξαίρεσης επικοινωνήστε μέσω προσωπικού μηνύματος με κάποιον από τους Συντονιστές/Διαχειριστές ή χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.
Το Forum είναι πρωτίστως χώρος ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων. H διαφήμιση επιτρέπεται μόνο στο πλαίσιο συντήρησης του server του Forum, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Οποιαδήποτε άλλη εμπορική διαφήμιση πρέπει να εγκριθεί από τον διαχειριστή και τη συντονιστική ομάδα.
5) Απαγορεύεται η δημοσίευση φωτογραφιών, βίντεο και λοιπών προσωπικών στοιχείων από τρίτους.
6) Απαγορεύονται δημοσιεύσεις ερωτικού και πορνογραφικού υλικού κάθε είδους, σπασμένα προγράμματα, προσωπικά δεδομένα συνανθρώπων μας, θέματα που αφορούν παράνομες ενέργειες, ουσίες κ.α. ή φωτογραφίες και βίντεο με προσβλητικό περιεχόμενο.
7) Αποφεύγετε να δίνετε προσωπικά στοιχεία για τη δική σας ασφάλεια. Εάν παρ' όλα αυτά το επιθυμείτε, το κάνετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.
8) Όποιο μέλος ζητήσει τη διαγραφή του, θα διαγράφεται αμέσως αλλά οι δημοσιεύσεις του θα παραμένουν στο Forum. Το μόνο που θα διαγράφεται είναι οι προσωπικές του φωτογραφίες και τα βίντεο, αν το θελήσει και το ζητήσει η ίδια.
9) Όταν δημοσιεύετε κάτι που ανήκει σε άλλη ιστοσελίδα, forum ή συγγραφέα, να αναφέρετε την πηγή των άρθρων σας. Επίσης, σημαντικό είναι και το αντίστροφο. Το υλικό που δημοσιεύουν στο Forum Agonizomai.gr τα μέλη (προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.τ.λ.) τους ανήκει και δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί οπουδήποτε αλλού χωρίς την έγκρισή τους.
10) Ο χρήστης της ιστοσελίδας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση αυτής. Ο χρήστης απαγορεύεται να αποστέλλει ή εκπέμπει μέσω της ιστοσελίδας παράνομο υλικό. Ως τέτοιο θεωρείται και το υλικό που παραβιάζει δικαιώματα τρίτων (ενδεικτικά αναφέρονται πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιώματα απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων) ή/και είναι ψευδές, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή προτρέπει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση ή μετάδοση κωδικοποιημένου υλικού. Χρήση της ιστοσελίδας για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές ευθύνες. Οι δημιουργοί, διαχειριστές και συντονιστές του Forum Agonizomai.gr του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, ουδεμία ευθύνη φέρουν για υλικό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τρίτους και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα.
11) Ο χρήστης απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει το υλικό που βρίσκεται στην ιστοσελίδα για εμπορικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού αυτού με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά, συνολικά ή περιληπτικά, χωρίς την έγγραφη αποδοχή των διαχειριστών του Forum.
12) Απαγορεύεται η παράνομη διακίνηση αρχείων, λογισμικού και συνδέσμων που οδηγούν σε ιστοσελίδες ιδίου ή παρόμοιου περιεχομένου. Εξαίρεση αποτελούν ιστοσελίδες με νόμιμη χρήση, στις οποίες το περιεχόμενο εξαρτάται από τους χρήστες της και τυχόν παράνομο υλικό δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας.
13) Οι διαχειριστές και οι συντονιστές της ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν για κανέναν λόγο, προσωπικά στοιχεία μελών και επισκεπτών του Forum. Όλα τα στοιχεία που καταγράφονται στη βάση δεδομένων, μπορούν να δοθούν στις αρχές, εάν ζητηθούν.
Προσωπικά στοιχεία από δημοσιεύσεις θα διαγράφονται, εκτός και εάν το ίδιο το μέλος επιθυμεί να εμφανίζονται δημόσια τα προσωπικά στοιχεία στη δημοσίευση/στις δημοσιεύσεις. Δεν λαμβάνουμε προσωπικά στοιχεία από παιδιά και νέες ηλικίας κάτω των 18 ετών χωρίς την έγκριση των γονέων τους.
14) Οι σημειώσεις που ανεβαίνουν στη σελίδα ανήκουν στους δημιουργούς τους.

Αποποίηση Ευθύνης:
15) Όλα τα παραπάνω ισχύουν τόσο στις δημοσιεύσεις των μελών και των χρηστών, όσο και στις υπογραφές τους και στα προσωπικά μηνύματα. Τo Forum Agonizomai.gr (οι δημιουργοί, οι διαχειριστές και οι συντονιστές) δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Το κάθε μήνυμα, υπογραφή και προσωπικό μήνυμα εκφράζει αποκλειστικά και μόνο το δημιουργό του.
16) Οι διαχειριστές και συντονιστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για κοινοποίηση προσωπικών στοιχείων από τα μελή του Forum της ιστοσελίδας.
17) Τα μέλη κατανοούν ότι το Forum Agonizomai.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τρίτων και επίσης δεν αναλαμβάνει ουδεμία υποχρέωση παρακολούθησης του αναφερόμενου περιεχομένου τρίτων, ενώ διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να καταργήσει περιεχόμενο από την υπηρεσία ή να αρνηθεί τη διανομή περιεχομένου στην υπηρεσία.
18) Τα μέλη κατανοούν ότι το Forum Agonizomai.gr διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης, ανάγνωσης, διατήρησης και γνωστοποίησης οποιωνδήποτε πληροφοριών των χρηστών στο βαθμό που θεωρεί ευλόγως ότι είναι απαραίτητο.
19) Οι χρήστες και τα μέλη των ομάδων συζήτησης κατανοούν πλήρως ότι το Forum Agonizomai.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί η επισκέπτρια χρήστρια των σελίδων των ομάδων συζήτησης, στη χρήση των οποίων προβαίνει με δική της πρωτοβουλία. Συνεπώς, οι επισκέπτριες-χρήστριες των Ομάδων Συζήτησης του Forum, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.
20) Οι χρήστες και τα μέλη κατανοούν και αποδέχονται πλήρως ότι δεν μπορούν να βασίζονται στο περιεχόμενο και σε δεσμούς (links) που δημιουργούν τα μέλη των Ομάδων Συζήτησης του Forum. Εκτός των ανωτέρω, οι χρήστες και τα μέλη κατανοούν και αποδέχονται πλήρως ότι είναι πιθανό να εκτεθούν σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το Forum Agonizomai.gr, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του ή τα μέλη του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.

Διακοπή Υπηρεσιών:
21) Mη τήρηση όλων των παραπάνω αποτελεί βασικό λόγο επίπληξης ακόμα και διαγραφής από το Forum.
22) Οι διαχειριστές και συντονιστές του Forum Agonizomai.gr, διατηρούν το αποκλειστικό δικαίωμα, εάν το κρίνουν απαραίτητο, να διαγράψουν ή να απαγορεύσουν (ban) την είσοδο (προσωρινά ή μόνιμα) σε μέλη που προσβάλουν και ενοχλούν τα υπόλοιπα μέλη, δεν σέβονται τους κανόνες και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της κοινότητας αυτής.

Επισημάνσεις:
23) Οποιαδήποτε αναφορά σε εντυπώσεις και λειτουργία των ομάδων συζήτησης θα πρέπει να γίνεται με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) και μόνο στους υπεύθυνους λειτουργίας του Forum. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρείται ότι εξυπηρετεί ενδεχόμενο δόλο.


Επιστροφή στην σελίδα εισόδου

cron